Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Doplňky stravy - rybí olej, chlorella, spirulina, yucca, hořčík, probiotika.....

Hlíva ústřičná se shiitake 100 rostlinných kapslí  

Cena: Kč s DPH
Množství skladem:0

Hlíva ústřičná se shiitake 100 rostlinných kapslí

Složení: 80% hlíva ústřičná a 20% shiitake

Hlíva ústřičná je cizopasná houba, která žije na kmenech stromů. Od stromů získává všechny látky potřebné ke svému životu. Stromy obsahují řadu organických i minerálních látek, které jsou lidskému organismu prospěšné. Přírodní původ všech látek obsažených v hlívě ústřičné je zárukou optimálního složení minerálů, proteinů, aminokyselin, mastných kyselin, celé řady vitamínů a stopových prvků ve formě, kterou dokáže organismus využít. Jsou to zejména proteiny, steroly, vitamíny řady B, D, C, K, stopové prvky jako železo, draslík, fosfor, sodík, zinek, selen, bor, jod a β-1,3-D glukany. Posiluje imunitu organismu. Má pozitivní vliv na celou řadu závažných a nepříjemných onemocnění včetně alergií, ekzémů, kloubních zánětů, upravuje hladinu cholesterolu a krevní tlak.

Shiitake (čti: šitake) - "elixír věčného mládí", je považována za významný imunostimulační, antiinfekční, protinádorový a radioprotektivní prostředek. Působí jako antioxidační látka a prostředek ke korekci tvorby volných radikálů. Volné radikály vznikají z nesprávného stravování nebo nadměrné konzumace potravin s konzervačními látkami. Podporuje vylučování chemických látek, které se do organismu dostávají potravou, vzduchem, z chemických léků, z různých exhalací, výfukových zplodin apod. Kapsle ze sušené mleté houby obsahují jemnou vlákninu, která má čistící schopnosti nejen v oblasti střeva, ale i z mezibuněčného prostoru. Příznivě ovlivňuje činnost ledvin a zlepšuje tak přirozené čistící mechanismy. Má pozitivní vliv při alergiích, ateroskleróze, kardiovaskulárních komplikacích, nervových nemocech a nádorech. Je vhodným zdrojem proteinů, vitamínů a minerálů.

Shiitake je určena pro kategorii mladých lidí, na které jsou kladeny vysoké nároky při studiu, v praxi i v rodině při výchově dětí s vysokými požadavky na koncentraci a energii a pro starší, jejichž organismus je přirozeně oslabený a jimž tento přípravek může účinně pomoci zlepšit a udržovat dobrou kondici.

Kapsle ze sušených hub je vhodné konzumovat každodenně po delší dobu. Jsou bez příměsí, extraktů, chemikálií a konzervačních látek. Kapsle jsou rostlinného původu, takže jsou vhodné i pro vegetariány.

Doporučená denní dávka je 1 kapsle 2x denně před jídlem, po dobu až 3 měsíců.

 

 

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com