Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Doplňky stravy - rybí olej, chlorella, spirulina, yucca, hořčík, probiotika.....

Cordyceps sinensis (housenice čínská) prášek 10 g 

Cena: Kč s DPH
Množství skladem:0

Cordyceps sinensis (housenice čínská) prášek 10 g

Houba Cordyceps sinensis (Housenice čínská) je cizopasná houba rostoucí v horských oblastech v Tibetu a Číně. Jsou jí přisuzovány léčivé účinky a v čínské medicíně je používána vice než 1000 let. Je jednou z nejvíce ceněných hub.

Jednotlivé druhy tohoto rodu napadají různé druhy hmyzu. Výtrusy vyklíčí na povrch těla hmyzu, podhoubí prosroste do pletiva a stravuje se. Ve vhodných podmínkách houba vytváří plodnice až 20 cm vysoké. Cordyceps žije ve vysokých horách, ve výšce 3500 m nad mořem.

Je vysoce aktivní prostředek k posílení a harmonizaci imunity. Zlepšuje prokrvení organismu a tím zvyšuje schopnost odolávat únavě. Pomáhá k odstraňování toxických látek z organismu. Zvyšuje detoxikační vlastnosti jater. Upravuje sexuální aktivitu. Upravuje poruchy spánku, zlepšuje paměť. Snižuje LDL cholesterol, upravuje hladinu krevního cukru.

Cordyceps je v Číně tradiční lék, prostředek k upevnění zdraví, léčbě řady neduhů. Cordyceps je vhodný pro sportovce, neboť napomáhá zvýšení vitality, výdrže a patří mezi potravinové doplňky, oblíbené mezi vrhcholovými sportovci.

V léčitelství se uplatňuje jako vysoce účinný prostředek k posílení a harmonizaci imunity, který dokáže také ovlivnit nepřiměřené reakce imunitního systému - alergii. Cordyceps má všestranné regenerační účinky. Umožňuje lépe snášet ozařování a chemoterapii. Působí protizánětlivě.

Není určeno pro děti do 3 let.

Dávkování: 1-2 g denně

Ilustrační foto

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com