Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Mořské houby, lufa, pemza, sůl z Mrtvého moře - regenerace a peeling -> Dámská hygiena z organické bavlny (tampony, vložky)

Intimní sprchový gel BIO Masmi 250 ml 

Cena: Kč s DPH
Množství skladem:2
Množství:

Intimní sprchový gel BIO Masmi 250 ml

Jemný sprchový gel určený pro intimní dámskou hygienu je obohacený o výtažky z měsíčku, borůvek a levandulového oleje. Gel umožňuje bezpečně omýt citlivou a intimní oblast bez újmy na zdraví. Díky jemnému složení gelu na přírodní bázi nedochází k poškození poševní mikroflóry a navíc výtažek z měsíčku má protizánětlivé účinky. Borůvky vykazují antiseptický a osvěžující účinek, díky čemuž je použití gelu příjemnější. Levandule dodává gelu příjmenou vůni a podporuje hojení ran.

Gel neobsahuje žádné SLS ani SLES, parabeny, syntetická barviva, konzervační látky a parfémy a může být použit na citlivou pokožku.

Kyselina mléčná chrání pokožku před vnějšími vlivy při zachování normální hladiny kyselosti nezbytné pro zdraví intimních partií žen.

Certifikace  ICEA.

Návod k použití naneste malé množství na intimní zónu a opláchněte
Složení voda, sorbitol, cocamidopropyl hydroxysultaine, capryl glucoside, calendula officinalis, extrakt z měsíčku*, extrakt z borůvky*, glycerin, levandulový olej*, disodium capryloyl glutamate, kyselina mléčná, xanthan gum, linalool, *produkt ekolog.zemědělství
Obsah 250 ml
Země původu EU
« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com