Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Přírodní produkty - kustovnice čínská (goji), stévie sladká, zázvor, masticha....

Stévie sladká přírodní sladidlo 300 tablet  

Cena: Kč s DPH
Množství skladem:0

Stévie sladká přírodní sladidlo 300 tablet

Složení: Výtažek z rostliny stévie sladká (Stevia rebaudiana). Sladidla steviol-glykosid RA38% a erythriol, hydrogenuhličitan sodný, kyselina vinná, stearan hořečnatý, 300 tablet (18 g), 1 tableta=60 mg.

100% přírodní sladidlo bez kalorií. Vhodné jako náhrada cukru a umělých sladidel pro slazení čaje, kávy a jiných teplých nebo studených nápojů, koláčů, a dalších jídel. Lze ho použít i při zavařování ovoce nebo zeleniny.

Vzhledem k nulové kalorické hodnotě je vhodné při boji s obezitou a při redukčních dietách. Stevia pomáhá udržovat rovnováhu cukru v krvi a játrech a je tak vhodné pro diabetiky. Podporuje činnost slinivky břišní.

Snižuje touhu po tabáku a alkoholických nápojích. Pomáhá snížit množství bakterií v ústní dutině a tím preventivně snižuje riziko zubního kazu. Pomáhá snížit pocity únavy a následky únavového syndromu. Příznivě působí při akné a ekzémech. Podporuje dobré trávení.

Tablety stevia jsou vyrobeny z rostliny Stevie sladké.

Dávkování: 1 tableta nahrazuje 1 kostku nebo lžičku cukru. Denně maximálně 5 tablet na každých 15 kg tělesné hmostnosti. V praktickém dávkovači jednotlivých tablet.

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporičené denní dávkování. Výrobek se nesmí užívat jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti do 3 let.

 

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com