Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Česká BIO a přírodní certifikovaná kosmetika -> Koupelové oleje - relaxace

Koupelový olej Neutrální 125 ml 

Cena: Kč s DPH
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Koupelový olej Neutrální 125 ml

Bez esenciálních olejů, vhodný i pro senzitivní pokožku, která nesnese běžné mycí a koupelové přípravky. Nabízí možnost připravit si koupelový olej dle vlastního přání přimícháním vybraného esenciálního oleje. Regeneruje a zvláčňuje pokožku, nevysušuje ji a nevyvolává nežádoucí reakce.

Složení: bio slunečnicový olej, bio sezamový olej (může vyvolat alergickou reakci), mandlový olej, bez esenciálních olejů, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin (může vyvolat alergickou reakci), vitamíny A, E, F

Způsob použití

Přidejte jednu až dvě lžíce oleje do vody o teplotě 34 až 36° C. Olej nepění, ale vytváří s vodou jemnou mléčnou emulzi.
Je vhodný také do vířivých van, kde napomáhá snadnějšímu vstřebávání do pokožky.

Relaxace s kapkami oleje

Koupel není jen očistou těla, na své si přijde i duše. Dříve bývala lázeň rituálem očištění a znovuzrození, věřilo se, že navrací mládí a krásu. Dopřejte si luxus času věnovaného jen sami sobě a vyberte si koupelový olej, který potěší nejen vaši pokožku, ale i smysly.
Běžné koupelové prostředky jsou založeny na tenzidech, které naši pokožku sice dokonale čistí, ale zároveň ji nadměrně odmašťují a vysušují.

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com