Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Česká BIO a přírodní certifikovaná kosmetika -> Koupelové oleje - relaxace

Koupelový olej Litsea cubeba 125 ml 

Cena: Kč s DPH
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Koupelový olej Litsea cubeba 125 ml

Osvěžující koupelový olej k šetrnému mytí pokožky. Pokožku regeneruje, zvláčňuje a zanechává na ní jemný ochranný film, čímž zamezuje jejímu vysoušení. Příjemná citrusová vůně esenciálního oleje litsey cubeby může příznivě působit při únavě, stresu a vyčerpání.

Složení: bio slunečnicový olej, bio sezamový olej (může vyvolat alergickou reakci), mandlový olej, esenciální olej litsea cubeba, PEG-40 sorbitan peroleate, laureth-4, lecitin (může vyvolat alergickou reakci), vitamíny A, E, F

Způsob použití

Přidejte jednu až dvě lžíce oleje do vody o teplotě 34 až 36° C. Olej nepění, ale vytváří s vodou jemnou mléčnou emulzi.
Je vhodný také do vířivých van, kde napomáhá snadnějšímu vstřebávání do pokožky.

Koupelové oleje Saloos jsou jiné

Při koupeli se účinné látky vstřebávají do pokožky, ta zůstává po lázni čistá, vláčná a zregenerovaná. Oleje blahodárně působí i na problematickou pokožku. Podporují v ní přirozené procesy, a tím přispívají k tomu, že se pokožka o sebe umí lépe postarat, je přirozeně krásná, zdravá a hydratovaná. Přírodní esenciální oleje pokožku navíc nádherně provoní, čímž naplňují své poslání celkové harmonizace.

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com