Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Česká BIO a přírodní certifikovaná kosmetika -> 100% přírodní esenciální oleje - inhalace , koupele, masáže, saunování -> Vonné silice 20 ml

Esenciální olej 20 ml - smrk 

Cena: Kč s DPH
Dostupnost:Běžně dodáváme do 7 dnů
Množství:

Esenciální olej 20 ml - smrk

Účinný při nachlazení, podporuje pocení, silně čistí vzduch, je vhodný do masážních olejů při revmatismu či silné únavě, uklidňuje, stimuluje činnost kůry mozkové.

Místo původu východní Asie.

Inhalace

Využijte pozitivního působení esenciálních olejů v aromalampě. Přidejte do vody 3-8 kapek oleje a zapalte plamen svíčky. Teplo uvolňuje těkavé silice, které se později rozvinou do příjemné harmonie. Silice prostor provoní a osvěží, zároveň pohltí pachy.

Koupele

Potěšte své smysly 3-10 kapkami eseciálního oleje rozmíchaného v 1 dcl mléka či lžičce medu ve vaně s vodou o teplotě 35-37 °C. Nechte se konejšit ozdravnou a relaxační procedurou, která zároveň objeme vaše tělo i mysl. Esenciální oleje prostupují do těla dechem i pokožkou a pozvolna jej uklidní, regenerují a přijemně stimulují nebo osvěží. Pro dosažení maximálního efektu koupele se doporučuje setrvat v ní po dobu 15-20 minut.

Masáže

Ulevte svému tělu i psychice. Dopřejte si povzbuzující nebo uvolňující aromatickou olejovou masáž, která stimuluje proudění krve, zklidňuje nervový systém a povoluje napětí svalstva. Příjemné doteky v kombinaci s rozptylováním éterických olejů a jejich vtíráním do pokožky odblokovávají nepříjemné psychické i fyzické stavy. Praktikujte si vlastní aromaterapeutickou péči.

Saunování

Vyzkoušejte kvality přírodních éterických olejů v sauně nejen pro navození příjemné atmosféry. Pouhých 10-20 kapek provoní prostor sytou přírodou a povzbudí psychiku i očistné tělesné procesy. Póry v pokožce jsou vlivem saunování rozšířené a díky tomu přijímají přírodní éterické látky se zvýšenou intenzitou.

 

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com