Přírodní produkty jsou prospěšné pro lidské zdraví a jejich výrobou a koupí podporujeme zároveň lepší životní prostředí

Přírodní produkty - kustovnice čínská (goji), stévie sladká, zázvor, masticha....

Černá nerafinovaná sůl vulkanického původu 100 g 

Cena: Kč s DPH
Množství skladem:0

Černá nerafinovaná sůl vulkanického původu 100 g

100% přírodní nerafinovaná sůl vulkanického původu. Má růžově-šedou barvu díky vysokému obsahu železa a minerálů. Je typická svoji chutí a vůní po sirnatých minerálech, což způsobuje chuť po vajíčkách. Neobsahuje přidaný jód. Vhodné pro vegetariány a vegany. Podle tradiční indické ajurvédské medicíny má černá sůl mnoho příznivých účinků na organismus. Pomáhá při trávení a čištění střev, dále při nadýmání a pálení žáhy. Je vhodná pro lidi s vysokým krevním tlakem, protože neobsahuje tolik sodíku a nezvyšuje obsah sodíku v krvi. Je vhodná pro lidi, kteří dávají přednost nesolené stravě. Má také omlazující účinky, neboť napomáhá trávení a zlepšuje zrak.

Použití: Do slaných nápojů, ovocných šťáv, do luštěnin, do omáček, pikantních pochutin, salátů, zálivek, na chlebíčky či jiné pečivo.

Alergeny: Balenov závodě, který zpracovává arašídy, oříšky, seznam, obiloviny, mléko, siřičitany, kysličník siřičitý, hořčici, celer a sóju.

Uchovejte v chladu a suchu. Po otevření doporučujeme uchovávat ve vzduchotěsné nádobě.

Upozornění: Při zpracování byly využity technologie k odstranění kamínků, stopek a peciček, přesto se mohou v balení ojedině vyskytnout.

Země původu Indie

« zpět
contents ©2024 www.bionebe.cz | Standa-David.com